DK2

Jeg kan ikke vente med at komme ind til KFC paa Raadhuspladsen med M i haanden og blive hilst med "hej M og T, skal det vaere det saedvanlige ?"

Comments

Leoparddrengen said…
Huh? KFC har jeg godtnok aldrig været til?!

Men mine erfaringer er også begrænsede - måske er der noget jeg bare aldrig har forstået ved stedet? Hvad er godt dér?
kyllyan said…
@leo:
aaah jeg tror det er lissom McD og BKing osv. Det er jo ikke sundt og korrekt og naerende og blablabla. Men AAAAHHH, enten saa elsker eller hader man maden. Jeg elsker KFC-kylling selvom jeg har ledt efter, fundet og perfektioneret opskriften gennem 6 aar. Nuffin' I can do about that =). Har du ikke noget mad som du bare eeeeeeeelsker og ikke gerne vil leve uden ?
Leoparddrengen said…
Jo, da - det var ikke for at spille hellig, snarere tværtimod, var nysgerrig efter hvad jeg gik glip af. Men går så udfra det bare er noget med smag & behag.

Af de amerikanske kæder holder jeg meget af Burger King, nærmere bestemt en Whopper. (McD er tilgengæld noget pap, efter min mening).

Men holder egentlig mest af de gamle burgere fra en kinagrill, med masser af saftig dressing af tvivlsom beskaffenhed. Desværre er der ikke ret mange kina-griller tilbage i DK; det er pizza og shawarma det hele efterhånden, hvoraf de fleste er af ikke særlig god kvalitet. (Heldigvis er der lige rundt om mig en ring af rigtig gode pizzariaer.)

Ellers er der kommet en del sunde fast food steder de sidste par år, der meget går på diverse middelhavsagtige salater og kylling af forskellig form. De er faktisk ganske gode!
kyllyan said…
@leo:
Aaah KFC laver en friturestegt kylling med sproedt paneret-divinely-krydret skorpe paa. Og en coleslaw som faar englene til at holde op med at synge og falde i staver =). Men jeg tror i oevrigt det er med junkfood som saa meget andet: Det er lissaa meget ritualet. Dèt at gaa derind, vaelge, saette sig. Den soede synd i at man ved det ikke er godt for èn. Men hell, det er himmel =).
Og dermed tror jeg heller ikke jeg kan faa den samme dekadente oplevelse af at spise sund fastfood. Og ja, jeg kan osse huske de gamle kinaburger med ukendte ingredienser. Eller flaseskestegs-sandwicher paa stroeget. UUUUUUH nu blev jeg sulten =)
Leoparddrengen said…
Det er også en lidt hård tråd for mig - jeg er på en frugtuge i disse dage (som vist kun bliver 5 dage, ihvertfald bliver det med alkohol fra i morgen. Men alkohol er jo også bare gæret frugtsukker...)

Og kan godt efterhånden føle lysten efter noget animalsk. Selvom det stadig er fedt med frugt. Sidder med en mango, nu :)

Popular posts from this blog

Two years ago

Making a new friend

Tamed