Dag-routine

Ok, saa var jeg nok selv uden om det.
Jeg beundrede Heidis morgen-routine og luftede idèen om et routine-tag i blogland. Logisk nok taggede Heidi saa mig. Saa here goes: min morgen-routine (uden haar, men det er vasket og foentoerret head-down =). Lidt graenseoverskridende at vise sig frem uden ansigt paa, men hey; det skulle vaere saa sundt at skubbe sine graenser lidt =). Jeg tagger Anna og Moccapigen men alle er inviterede - kom nu kom nu, det er faktisk sjovt =)

Comments

Heidi said…
Yay! Aldeles fantastisk - og sikke hurtigt 10 minutter kan gå, når man er godt underholdt.

Love, love LOOOVE din totalt åbenlyse glade og humoristiske personlighed i videoen, som i særdeleshed kommer frem hvor du ikke lige får det produktet i kameraets linse ;-)

Super godt gået, og iiiiihhh hvor er du smuk. Både med og uden "ansigt".
kyllyan said…
@heidi - aaah hvor er du soed, jeg havde godt nok mit hyr med dèn der linse, ja =). Glad for du synes den var sjov og tak tak tak for smukke-kommentaren, den faldt lige paa et toert sted =). Lad os haabe der er nogle andre der hopper paa vognen =)
Anita said…
Hold da op, så meget gør jeg slet ikke om morgenen. Det er kun på med lidt mascara og liner på brynene og så pjuskes håret ellers med voks og så er det dét :-D

PS. jeg springer over. Bork bork bok bok ;-p
kyllyan said…
@anita:
Nej, men det burde jo saa altsaa osse vaere hurtigere lige at lave en video =). Aj, ok, du er tilgivet =), jeg gad bare godt se hvordan du laver dit smukke smokey-oeje du har paa visse web-profiler =). Hey, og god weekend. Og forreste; som jeg skrev doejer jeg osse med lidt kol(er)ik engang imellem. En varmtvandsflaske paa maven hjaelper altsaa mig =)
penpal said…
Og hvem sagde, at rom ikke blev bygget på 10 min ;)

Respekt for dit mod. Ikke for at være mere end rigeligt smuk til at stå frem. Mere for bare at turde vise det og stå ved.
kyllyan said…
@penpal:
Jeg synes det er vigtigt ikke at tage sig selv for serioest og saa er jeg frygteligt nysgerrig og vil gerne se andres routiner, Heidi havde faaet en frygteligt god idè der. Og tusind tak for mod-bemaerkningen, dèn sad lige i skabet =).

Popular posts from this blog

Two years ago

Making a new friend

Tamed